Prijava

eMCe plac

Benighted, Carnifliate, Abolished, Dethrone the Corrupted

sreda, 1. november 2017 ob 21:00

Photostudio_1506339228037_(2)

Železni Aktivizem v sodelovanju z klubom eMCe plac, Mladinskim centrom in Šaleškim študentskim klubom predstavlja rojstnodnevni koncert z BENIGHTED, CARNIFLIATE, ABOLISHED in DETHRONE THE CORRUPTED. Vabimo vas, da skupaj na dan mrtvih nazdravimo na preminule in upihnemo našo tretjo svečko!

BENIGHTED Brutal Death Metal (Francija):

Benighted so vodilna sila v predstavljanju najhitrejših in najbolj nasilnih pesmi v Brutal Death Metalu.
Z svojim devetim studijskim albumom “Necrobreed”, ki je bil izdan 17. februarja to leto, dostavljajo brutalizacijo, kot to najbolje znajo. Neusmiljen napad od začetka do konca sprošča hudourniški napad blast beatov (vljudnost od nekdanjega Necrophagist bobnarja Romain Goulon), kaznivih breakdownow in enega izmed najbolj divjih vokalov kar ga je ta žanr glasbe videl.

www.facebook.com/brutalbenighted
https://benighted.bandcamp.com/

CARNIFLIATE Deathgrind Metal (Slovenija)

Mlad deathgrind band, ki je začel delovati leta 2013 z Grego Cestnikom na bobnih, Lejlo Kozlica na basu in Urošem Polovšakom ter Žigo Ringom na kitarah in dobil končno podobo leta 2014, ko se jim je na vokalu pridružil Tilen Kirbiš. Najprej so preigravali priredbe, nato pa začeli delati na avtorskem materialu. Istega leta so imeli svoj prvi koncert na dijaškem festivalu Park spet dogaja v Velenju. Po tem koncertu se je začelo število koncertov večati. Igrali so z najbolj znano slovensko skupino Noctiferia, češkimi Gutalax itd. Marca 2016 so izdali svoj prvenec Slaughterlust. Januarja 2017 so imeli prvo turnejo po Madžarskem in Romuniji, trenutno pa delajo na novem materialu.

https://www.facebook.com/Carnifliate/?fref=ts

ABOLISHED Death Metal (Slovenija)

Pet fantov, iz skoraj vseh področij Slovenije, združeni pod enim imenom, so bend, ki je začel nastajati že avgusta leta 2013. Ideja o skupnem ustvarjanju glasbe, se je rodila kitaristoma Črtomirju in Benjaminu ter vokalistu Matjažu, ko so se njihove študentske poti srečale v Ljubljani. Z iskanjem ostalih dveh članov so imeli kar nekaj težav, ampak čez nekaj časa se jim je nasmehnila sreča, in pridružila sta se jim bobnar Lenart in basist Damjan. V začetku so preigravali priredbe znanih death metalskih skupin, sčasoma pa so na svojo setlisto vključili tudi avtorske skladbe. Prvič so se na odru pokazali konec leta 2014. Pred njihovim naslednjim koncertom pa je prišlo, zaradi hujše poškodbe roke, do zamenjave na bobnarskem stolu. Njihovo končno postavo je s svojim prihodom zapečatil ritem mašina Patrik. Bend, ki igra death metal s priokusom thrasha in blacka, s smešnimi in grotesknimi besedili, je izdal tudi že dva demo posnetka, ki sta poleg ostalih komadov pravi balzam za ušesa ljubiteljev death metala.

https://www.facebook.com/abolished.band/?fref=ts

DETHRONE THE CORRUPTED Melodic/Technical Death Metal(Slovenija)

Five complementary elements from Slovenia unified in 2012 to form the quintessence that goes by the name of Dethrone the Corrupted. Following the path to the origin of world’s misery they stumbled upon an ancient shadow lurking in the depths of our collective consciousness.. A metamorphosis of melodious riffing imbued with technicality, complex heart-penetrating drumming, redeeming bass line and radically honest lyrics symbolizes their sound and an illusion shattering live experience to each and every unique initiate attending their ritual.

https://www.youtube.com/watch?v=HA-SwtgmC7Y

Death metal na dan mrtvih?! Ka češ boljšega!

P.S. DVOMIMO, DA BO KONEC VESOLJA HEHEHE

Vstopnice bo mogoče kupiti tudi preko sistema Olaii.

Rezervacija
Vstopnina: 15,00 €
Z rezervacijo: 13,00 €
← Nazaj
Mc Ssk

Odpiralni čas:

  • Vsak dan:
    13.00 — 24.00
  • Pet: 13.00 — 02.00
  • Sob: 13.00 — 02.00

Kričač:

  • Miloš: Vsi na kidanje! 12.02. 10:56
  • eMCe plac: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 27.01. 22:09
  • Medenjak: Tagada... 09.12. 22:17
  • shanaya: zapis potovanja raziskovanja opojnih substanc - oddano! 3 min pred rokom - aah. 08.12. 00:26
  • Lala: A to še dela?:) 05.12. 16:56
Zgodovina