Prijava

eMCe plac

RGB Series: Cogo meets Out of Place w/ Insolate

sobota, 23. december 2017 ob 22:00

Insolatexvolster

Leto bomo zaključili in zimsko sivino razbili s predstavitvijo hrvaške vinyl only tehno založbe Out of Place, ki jo bosta zastopala njena ustanovitelja Insolate in Volster. Obljubljamo vam grmenje bas linij in tresk kick bobnov. Nastopili bodo: Insolate, Volster, Tonske, MAC-10

Ko govorimo o Insolate nesporno govorimo o enem največjih tehno imen na Balkanu. Ustanoviteljica založbe Out of Place in promotorka serije dogodkov TRAUM, na katerih je gostila številne velikane techno podzemja kot so Dj Rolando, Francois X, Milton Bradley, Dj Deep, Antigone, Etapp Kyle in Paula Temple, je svojo glasbeno kariero pričela pred 20 leti v rojstnem Osijeku. V temu času je izdala na ducate vinilov in se pojavila na renomiranih svetovnih založbah, kjer posebej gre izpostaviti izdajo na založbi Deeply Rooted v lasti DJ Deep-a, ki je predstavljala prelomni moment v njeni karieri in začetek nastopanja pod psevdonimom Insolate. Kot predstavnica trših zvokov elektronske glasbe je nastopila v najbolj znamenitih klubih in festivalih po svetu kot so Berghain, Rex, Tresor, Club d’Anvers, Amsterdam Dance Event (ADE), Tomorrowland, Dimensions, Exit Fest itd.

Da sta jing in jang znotraj projektov Out of Place in TRAUM usklajena skrbi vzhajajoča zvezda hrvaške tehno scene Volster. Subkulturi tehno zvoka, katerega prakticira že približno 20 let, je bil izpostavljen že v zgodnjih 90-ih letih prejšnjega stoletja. Skozi redna potovanja po Evropi se je srečeval z zvokom tujih izvajalcev kot so Sandwell District, Mike Parker in Sleeparchive ter na ta način še poglobil svojo vez s tehno glasbo. Bogato producentsko znanje in prefinjen okus za tehno je izrazil na plošči Nihilist EP, premierni izdaji založbe Out of Place za katero je prejel nagrado hrvaškega glasbenega portala Klubska Scena, Ambassador of the Year za najboljši vinil leta.

Insolate (Out of Place, Deeply Rooted) / CRO
www.facebook.com/insolate.official
www.soundcloud.com/insolate_official

Volster (Out of Place, TRAUM) / CRO
www.facebook.com/volstermusic
www.soundcloud.com/volster
www.outofplacerecords.com

Tonske (Cogo)
www.facebook.com/tonskeofficial
www.soundcloud.com/tonske
www.cogo.si

MAC-10 (Cogo)
Destillat Podcast #11: MAC-10
www.cogo.si

Info:
info@cogo.si
031 642 651

Rezervacija
Vstopnina: 5,00 €
Z rezervacijo: 3,00 €
← Nazaj
Mc Ssk

Odpiralni čas:

  • Vsak dan:
    13.00 — 24.00
  • Pet: 13.00 — 02.00
  • Sob: 13.00 — 02.00

Kričač:

  • Pomlad: Sonček je :-) 09.03. 15:42
  • Stevo: Škis runda. 01.03. 12:59
  • Miloš: Vsi na kidanje! 12.02. 10:56
  • eMCe plac: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 27.01. 22:09
  • Medenjak: Tagada... 09.12. 22:17
Zgodovina