Prijava

eMCe plac

Tribute to legends: RED HOT CHILI PEPPERS, PRODIGY, RAGE AGAINST THE MACHINE

petek, 5. julij 2013 ob 21:00

Kvadraten_format_tribute_20133

Letni kino ob Škalskem jezeru.

V Letnem kinu ob Škalskem jezeru v Velenju se ponovno, že drugič zapored, obeta glasbeni spektakel. V petek 5. julija bo odmevala glasba treh svetovno znanih glasbenih zasedb, ki jih bodo s popolnim nastopom v glasbi, interpretaciji in videzu pričarali trije’’ Tribute Bandi’’. Skupine ‘’The Prodigy- Real Tribute Band’’, Red hot chilli peppers Real Tribute Band in Rage against the machine Real Tribute band so tiste, ki bodo poskrbele za večer popolnih glasbenih užitkov ter v Velenje prinesle vzdušje, kot ga vse tri skupine še vedno pričarajo na njihovih koncertih in na množicah obiskovalcev njihovih koncertov pustijo velik pečat.

THE PRODIGY- REAL TRIBUTE BAND
Prodigy so angleška elektro skupina, ki je nastala na začetku devetdesetih in do sedaj prodala 25 milijonov albumov po svetu. V svoji glasbi uporabljajo stile kot so rave, hardcore techno, industrial in breakbeat z vplivi rocka in punka. Njihovi največji hiti so Firestarter, No Good (Start The Dance), Omen, Smack My Bitch Up in mnogi drugi. Njihovo glasbo boste imeli priložnost, podoživeti skozi zvoke srbske skupine “The Prodigy – Real Tribute Band”. Torej nič slušalk in podobnega prodajanja megle, ampak pravi celoten band najboljših evropskih interpretatorjev britanske zasedbe. Niso mladiči, ki spuščajo matrice, ampak resen glasbeni projekt, ki polni največje klube po Evropi.

RED HOT CHILLI PEPPERS Real Tribute Band
RHCP so nastali 1983 v Los Angelesu. Njihov začetki so bili v Funky rock vodah, skozi čas pa so postali mirnejši in bolj atmosferični. Pevec Anthony Keidis in basist Flea sta edina člana zasedbe že od samega začetka. Njihovi največji hiti so Suck My Kiss, Under the Bridge, Give It Away, Scar Tissue, Otherside. Če sodimo po tem, kar je bilo mogoče videti in slišati zadnjih nekaj let, so RHCP Real Tribute Band definitivno najboljši RHCP tribute band v Evropi. Po neštetih nastopih, prepolnih klubih in opaznih nastopih na festivalih, bodo RHCP Real tribute band prvič nastopili tudi v Velenju! Poleg odličnega glasbenega nastopa, krasi band še boljši scenski nastop, različni kostumi in odlična energija na odru tako kot prave RHCP iz njihovih zgodnejših let.

RAGE AGAINST THE MACHINE Real Tribute Band
Ameriška rap metal skupina, ki je nastala leta 199, je v devetdesetih letih izdala štiri kultne albume in izstrelila njihov stil na svetovno sceno iz ‘’undergrounda v mainstream’’. Leta 2000 je skupino zapustil pevec Zach de la Rocha, kar je bilo tudi konec Rage Against The Machine, ki pa so se pred nekaj leti ponovno združili, vendar do sedaj še niso izdali novega albuma. Njihovi največji hiti so Sleep Now in the Fire, Killing in the Name, Guerilla Radio, Bulls on Parade. Oznako “real tribute” imajo lahko le določene skupine, ki izpolnjujejo vse kriterije, v interpretaciji, tehnični izvedbi, stylingu, performensu, in videzu posameznikov. In tudi RATM pri tem niso izjema. Za to je čas da te zvezde svetovnega kova s popolnim nastopom, izgledom in energijo na nivoju originalne zasedbe slišimo tudi v Velenju.

Lokacija koncerta: https://maps.google.si/maps/ms?ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=214317653237151731845.0004aa4ebdb60678d9eab

Rezervacija
Vstopnina: 8,00 €
Z rezervacijo: 8,00 €
← Nazaj
Mc Ssk

Odpiralni čas:

  • Vsak dan:
    13.00 — 24.00
  • Pet: 13.00 — 02.00
  • Sob: 13.00 — 02.00

Kričač:

  • Miloš: Vsi na kidanje! 12.02. 10:56
  • eMCe plac: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 27.01. 22:09
  • Medenjak: Tagada... 09.12. 22:17
  • shanaya: zapis potovanja raziskovanja opojnih substanc - oddano! 3 min pred rokom - aah. 08.12. 00:26
  • Lala: A to še dela?:) 05.12. 16:56
Zgodovina