Prijava

eMCe plac

Psychedelic gathering vol. II

petek, 12. julij 2013 ob 00:00

Psy

Letni Kino ob Škalskem jezeru

Karman Energy 12. julija organizira audio-vizualni projekt v sodelovanju z mestno občino Velenje, eMCe placom, Šaleškim študentskim klubom, Mladinskim centrom Velenje ter Medobčinsko zvezo prijateljev mladine Velenje.

Dogodek se bo pričel okoli poldneva, ko bomo dogajanje otvorili z vodeno meditacijo s katero želimo ustvariti dobro vzdušje ter graditi na medsebojnem zaupanju.

Skozi dan bodo potekale delavnice, kjer se boste obiskovalci lahko udeležili:

- izdelovanja lampijončkov, pletenja zapestnic in lovilcev sanj, raznih okraskov ter večje ilustracije,

- improviziran »jamming« na razna glasbila,

- cirkuške delavnice (žongliranje, slackline, vrtenje poijev ter
diabola) in poslikava obraza z vodnimi barvami.

Skozi dan nam bodo lokalni in tuji DJi postregli sočni sorbet dobre glasbe. Vrtelo se bo vse od prizemljenih dub beatov, do old (but gold) soul-a, proti večeru pa bomo skupaj prešli v hipnotične ritme deep house in psy trance glasbe.
Sodelujoči:

DubBit – lokalni roots dub projekt ki vedno poskrbi za pozitivne vibracije. David vrsto let sodeluje s Kunigundo na področju snemanja in video produkcije.

de oerwout dj – eden od ustanoviteljev belgijskega gibanja RSPCT, ki se zavzema za ozaveščanje in transformacijo misli. »Spins music that his moma shaked on (not to worry, she has good taste ; ) ».

Couteau Electrique – new & old-school, klasika in avant-garda. V Belgiji rojenega Jasperja fascinirajo pozabljene pesmi in neznane mojstrovine.

Mr douwe – selekcija »deepest« house glasbe pravega globetrotterja. Direktno iz Fuerteventure, nato Antwerpa in končno, Slovenije.

Qub – znan kot ustanovitelj združenja Cogo in član techno kolaboracije Double System Project. Josip dokazuje svoje sposobnosti v produciranju različnih stilov, tokrat nas bo prevzel z naprednimi deep house variacijami.

Karman Energy – kot DJ kolektiv že več let sodelujeta na lokalnih EDM dogodkih, v preteklosti pa sta izkušnje nabirala tudi v Belgiji. S tehničnim psy/prog zvokom nas bosta odpeljala na potovanje globoko v noč.

Podrobnosti o kraju dogodka: http://goo.gl/maps/KyWjd

Vstopnine ni!
← Nazaj
Mc Ssk

Odpiralni čas:

  • Vsak dan:
    13.00 — 24.00
  • Pet: 13.00 — 02.00
  • Sob: 13.00 — 02.00

Kričač:

  • Jebediah: If it's rockin', don't come knockin'! 11.04. 12:27
  • stres: bolj se trese, bolj je fajn 06.04. 18:35
  • Ptičar: Ha. Bi tiča? Je reku. 05.04. 15:42
  • MičTič: Natečaj Botečaj? Ne, bitičaj? 29.03. 14:54
  • Pomlad: Sonček je :-) 09.03. 15:42
Zgodovina