Prijava

eMCe plac

ŠŠK: Martinovanje z Evergreeni

sreda, 23. oktober 2013 ob 12:00

Kozarec_malvazije_-_martinovanje

Pokušine vina, v ozadju slovenski evergreeni!
ŠŠK-jevci se bomo v začetku novembra podali v čase 60ih, 70ih in 80ih. Pa ne ameriških, ko so ženske omedlevale pred nogami Beatles-ov, temveč naših, slovenskih, ko so nekateri naši starši v poletnih nočeh prebolevali prvega mačka, drugi po ljubljanskih ulicah lovili Ljubljančanke, spet tretjim pa se je zdelo da zemlja pleše, po tem ko so jih pred eMCe placom zavedli klici neke deklice: »Pridi, dala ti bom cvet!«. No pa saj naše mame verjetno niso bile dosti drugačne. Tiste bolj naivne so skušale na vsak način priti na Bled, kjer naj bi jih z besedo ujel pravi slovenski ribič. Na koncu so se verjetno zadovoljile s kremšnito… Druge, bolj romantične, so na ljubezni dan nabirale zvončke in trobentice za svoje fante, nato pa v našem malem avtu počele »bogsigavedikaj«.
Zanimivo pa je, da so bili to tudi zlati časi slovenske popevke, ki jih bomo 10. novembra med iskrenimi ljudmi v eMCe Placu skušali doživeti še mi.

Poleg odlične slovenske glasbe, pa bomo s pripravo jedi iz domače slovenske kuhinje poskrbeli tudi za pravo “Martinovo” vzdušje! Kuharji iz ŠŠK kuhinjske sekcije vam bodo namreč postregli z martinovo pojedino, sestavljeno iz mlincev, zelja in goske, v družbi okusnega mladega “Martinovega” vina!

Opomba: Vsi izdelki so pridelani biološko, na slovenskih kmetijah in so narejeni izključno po domačih receptih proizvajalcev, v skladu s HACCP standardi!

Četrtek, 14.11.2013 ob 21:00 Četrtkovi družabni večeri: New York
New York, mesto ki nikoli ne spi,in mesto ki se šteje za prestolnico sveta, je od nekdaj zaznamovalo tale planet z številnimi kulturnimimi, umetniškimi in glazbenimi gibanji ki so imela vpliv na ustvarjalne dejavnosti povprek in počrez. V novembru si bomo ob četrtkih lahko ogledali dokumentarne filme ki pobliže obravnavajo unerground dogajanja od legendarne klubske scene, razvoja glazbenih smeri ki so spremenila glasbeno industrijo in neketerih največjih umetniških ikon.Vabljeni!

Vstopnine ni!
← Nazaj
Mc Ssk

Odpiralni čas:

  • Vsak dan:
    13.00 — 24.00
  • Pet: 13.00 — 02.00
  • Sob: 13.00 — 02.00

Kričač:

  • Miloš: Vsi na kidanje! 12.02. 10:56
  • eMCe plac: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 27.01. 22:09
  • Medenjak: Tagada... 09.12. 22:17
  • shanaya: zapis potovanja raziskovanja opojnih substanc - oddano! 3 min pred rokom - aah. 08.12. 00:26
  • Lala: A to še dela?:) 05.12. 16:56
Zgodovina