Prijava

eMCe plac

Sound Arson(ček) 3.2. (Stonebride, Hesus Attor, No Limits)

petek, 6. december 2013 ob 21:00

Open-uri20131114-5-q6bgcb

STONEBRIDE HESUS ATTOR NO LIMITS

Drušvo Jupiter in Društvo Špil v sodelovanju z Mladinskim centrom Velenje, Šaleškim Študentskim Klubom in Klubom eMCe plac pripravljata manjši zimski popotresni sunek Sound Arsona.

Tokrat vam predstavljamo zagrebške stonerje STONEBRIDE, riješke experimentalce HESUS ATTOR in izolsko koperske hardcorovce NO LIMITS

STONEBRIDE je zelo odmevna hrvaška alter zasedba, ki ima za seboj že več kot 200 koncertov širom evrope, kjer so nastopali po raznih festivalih klubih, ter imeli turneje po dolgem in počes. Nastopali so z imeni kot so Karma To Burn, Suma, Colour Haze, Kyuss Lives! in drugimi. Njihova kombinacija bluesa, s psihadeličnimi vibracijami in potovanji v trance, stoner, sludge ter dessert vode, je to čemur bomo priča tudi v Velenju.

Linki:
https://www.facebook.com/stonebride
www.facebook.com/stonebrideband
http://stonebride.bandcamp.com/
www.reverbnation.com/stonebride
www.youtube.com/stonebrighter

HESUS ATTOR v pristaniškem mestu Rijeki, majhna skupina hrvatov, ki ljubijo hitro prehrano ustvarja zelo eksperimentalno glasbo pod močni vplivom skupin kot so Mr. Bungle in Fantomas. Kaj so skuhali za nas velenjčane, pa preverte sami.

http://hesusattor.com/

NO LIMITS
so: Enco (glas), Matjaž Musa (bobni), Boštjan Musa (kitara), Paško (bas). Zacetki NO LIMITS segajo v konec leta 90’, ko se frienda Enco in Matjaž odločita za ustanovitev benda. Le ta je takrat deloval pod imenom MENTAL AFFLICTION, v petčlanski zasedbi. Aprila 91’ odigrajo v koprskem MKC-ju svoj prvi koncert kot predskupina italijanom (sedaj rock zvezdam) RITMO TRIBALE. Še v prvi polovici leta 91’, bend posname v studiju radia Koper komad BEERMANIA, kateri postane kar priljubljen pri domačem občinstvu. Stilsko je bilo bend težko opredeliti, saj je v svoji glasbi združeval prvine različnih slogov (hardcore, trashmetal, deathmetal, jazzfunk…). Konec leta 91’ se je bend preimenoval v NO LIMITS. Hitro po zamenjavi imena Valko odide iz benda in No Limits postanejo štiričlanska zasedba vse do današnjih dni. Marca 93’ posnamejo v prostoru za vaje na štirih kanalih svoj prvi demo, katerega naslovijo enostavno “OUR LITTLE WOODEN HOUSE”. Na demu se znajde osem novejših komadov, pesem Beermania, ter štirje starejši komadi v live izvedbi. Kljub dokaj rednemu koncertiranju je prihajalo v bendu do nesoglasij in tako konec 94-ega Paško zapusti bend. Zamenjava se najde kaj kmalu (nov član je mlad, a talentiran Evgen), toda Boštjan mora v vojsko in leto 95’ je skoraj zapravljeno. Po Boštjanovi vrnitvi pričnejo No Limits z uigravanjem Evgena in z gradnjo novih komadov, kateri sami po sebi niso več tako “lomljeni” ampak so stilsko bolj opredeljivi, kar pa ne pomeni, da na njihovih koncertih ni več slišati ultra hitre hardcore komade, kot tudi trashmetal, grindcore, ska, hip hop melodic punk ipd. Maja 98’ izide enourna live kaseta z naslovom JURASSIC PUNK. Tudi ta kaseta je snemana doma in izdana v nakladi – po potrebi in povpraševanju (cisti D.I.Y.). NO LIMITS po letih ’’delovanja’’ izdajo CD z naslovom WWW.BORBA.NON-STOP. In skoraj desetletje kasneje CD Hardcore, ki ga bodo predstavili tudi na koncertu v eMCe placu.

Rezervacija
Vstopnina: 3,00 €
← Nazaj
Mc Ssk

Odpiralni čas:

  • Vsak dan:
    13.00 — 24.00
  • Pet: 13.00 — 02.00
  • Sob: 13.00 — 02.00

Kričač:

  • Miloš: Vsi na kidanje! 12.02. 10:56
  • eMCe plac: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 27.01. 22:09
  • Medenjak: Tagada... 09.12. 22:17
  • shanaya: zapis potovanja raziskovanja opojnih substanc - oddano! 3 min pred rokom - aah. 08.12. 00:26
  • Lala: A to še dela?:) 05.12. 16:56
Zgodovina