Prijava

eMCe plac

BeatBox Battle in Edo Maajka

sobota, 23. avgust 2014 ob 16:00

Beatbox

KUNIGUNDA2014 <3

BeatBox Battle in Edo Maajka

Z jezikom iz grla na ustnice – izbrali boste drugega državnega prvaka v umetnosti ustvarjanja glasbe le z usti in glasom. Po tekmovanju bo nastopal vsestranski umetnik in glasbenik, bosanski raper Edo Maajka.

Velenje bo ponovno dokazalo, da je dober gostitelj hip hop dogodkov, saj je prvo freestyle tekmovanje potekalo prav tukaj, lani pa se je začela nova era tekmovanj, povezanih s hip hop kulturo – beatbox battle. Prvi državni prvak je postal Žiga Žmavc. V edinstvenem ambientu Letnega kina ob Škalskem jezeru bo drugo leto zapored potekalo atraktivno tekmovanje v beatboxu – 2. državno prvenstvo. Beatbox se tako uveljavlja v Sloveniji, s tem tekmovanjem pa ponujamo priložnost, da se navdušenci predstavijo občinstvu in se potegujejo za naslov državnega prvaka, ki slovenske barve zastopa tudi na svetovnem prvenstvu v beatboxu. Povezavo do razpisa s pogoji sodelovanja in navodili za prijavo najdete na tej povezavi.

Po končanem uradnem delu tekmovanja bo nastopil bosanski rap ustvarjalec Edo Maajka, ki je svojo prvo ploščo izdal leta 2002, prvi singel Znaš me pa že leto prej. Do danes je izdal pet plošč, kot gost pa se je redno pojavljal tudi pri drugih projektih in kompilacijah. Edo Maajka je vsestranski umetnik in glasbenik, saj sodeluje z mnogimi skupinami (TBF, Hladno Pivo, Pips Chips i Videoclips, Diyala, Frenkie, Letu Štuke, Skroz, Defence, Sinestet, Dado Topić, Elemental, General Woo …), svoj glas pa je posojal tudi za sinhronizacijo risank. Živi v Zagrebu, kjer veliko sodeluje z znanim kantavtorjem Damirjem Avdićem.

Vstopnice lahko rezervirate tukaj: http://www.kunigunda.si/sl/s/informacije/rezervacija/

Vstopnine ni!
← Nazaj
Mc Ssk

Odpiralni čas:

  • Vsak dan:
    13.00 — 24.00
  • Pet: 13.00 — 02.00
  • Sob: 13.00 — 02.00

Kričač:

  • Miloš: Vsi na kidanje! 12.02. 10:56
  • eMCe plac: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 27.01. 22:09
  • Medenjak: Tagada... 09.12. 22:17
  • shanaya: zapis potovanja raziskovanja opojnih substanc - oddano! 3 min pred rokom - aah. 08.12. 00:26
  • Lala: A to še dela?:) 05.12. 16:56
Zgodovina