Prijava

eMCe plac

Brickwall Brigade (SRB), DJ Sunny Sun (HR), Nikus Pokus in Felis Catus

sobota, 30. avgust 2014 ob 21:00

Index16

KUNIGUNDA2014 <3

Projekt dveh srbskih producentov Brickwall Brigade, ki v kolaboracij izvaja z basom voden avdio-vizualni performans, je nastal na obrobju beograjske klubske kulture, dosegel uspeh doma in v tujini, na oder pa stopil z glasbeniki, kot so Mark Ernestus, Photek in Nosaj Thing. DJ Sunny Sun je član Balance Crew-ja, ki v svojih setih prepleta hip hop, funk, reggae in soul vibracije. Nikus Pokus pluje po beats, hip hop in juke vodah, Felis Catus pa je predan digganju proper beatov in bas linij v okvirju elektronskih žanrov kot so bass, garage, techno, house, bassline, hiphop, juke, jungle, electro, itd.

Brickwall Brigade je projekt dveh srbskih producentov, ki je nastal na obrobju Beograjske klubske kulture in dosegel uspeh tako doma, kot tudi v tujini. Skozi kolaboracijo sta Jan Nemeček in Piece of Shh… izvajala svoj, z basom voden, avdio-vizualni performans na priznanih domačih festivalih. Oder sta delila z glasbeniki kot so Mark Ernestus, Photek in Nosaj Thing. Znotraj tovrstnega sodelovanja je dvojcu uspelo razviti unikaten in prepoznaven zvok, ki obljublja doživetje, njunim spremljevalcem pa nekaj novega in vznemirljivega. Sodelovala sta z raznovrstnimi glasbeniki znotraj dub žanra, kar najbolje izraža izdaja Celsius EP.

Sunny Sun je MC, ki v hip hopu ustvarja že od leta 2000, ko je začel pisati prve tekste. Rojen je v Reki, živi pa v Ljubljani, kjer že dolgo dela na svojem prvencu, ki bi moral iziti leta 2009 in se tako pridružiti ostalim članom Balance Crewa. Čeprav albuma še ni izdal, je svoje pesmi predstavil na številnih nastopih po Sloveniji, v Reki, Poreču, Avstriji in Makedoniji. Je član Balance Crewa, a sodeluje tudi z drugimi izvajalci, kot so Roots in Session Sound iz Slovenije, za katere pogosto nastopa kot njihov live MC. Njegov spremljevalec na live nastopih je ljubljanski Hip Hop DJ K’Pow.

Nikus Pokus (Nik Čebokli) je kraški deček, ki se je pred leti navdušil nad electrom. Glasbeno je dozoreval v najbolj zloglasni ljubljanski kleti ob zvokih kolektivov, kot so DMNP, CUF, Krunch it!, pred dobrim letom pa se pridružil goriškemu bass kolektivu Bojler. Po začetnem tavanju v iskanju ljubših four/four žanrov, se je na koncu znašel v beats/hip hop/juke vodah.

Felis Catus je član Don’t Make New People kolektiva, ki je predan prirejanju rave partyjev, produciranju glasbe ter digganju proper beatov in bas linij v okvirju elektronskih žanrov kot so bass, garage, techno, house, bassline, hiphop, juke, jungle, electro, itd. Od old schoola do future beatov, od pokalic do groovy scen, od plesnega do obskurnega. Z DJ seti se je predstavljal tudi v tujini, v Beogradu, Rekyjaviku, Rotterdamu, na Exit festivalu v Novem Sadu, na Republika festivalu v Rijeki in na Illcetricity festivalu v Zagrebu, kjer je s Softskinsonom, Krilcom in žakpižonom na soundclash DJ battlu osvojil prvo mesto.
- See more at: http://www.kunigunda.si/sl/s/program/dog/170-brickwall-brigade—srb-%2C-sunny-sun—hr-%2C-nikus-pokus-in-felis-catus/#sthash.iTAUUU6F.dpuf

Vstopnine ni!
← Nazaj
Mc Ssk

Odpiralni čas:

  • Vsak dan:
    13.00 — 24.00
  • Pet: 13.00 — 02.00
  • Sob: 13.00 — 02.00

Kričač:

  • Jebediah: If it's rockin', don't come knockin'! 11.04. 12:27
  • stres: bolj se trese, bolj je fajn 06.04. 18:35
  • Ptičar: Ha. Bi tiča? Je reku. 05.04. 15:42
  • MičTič: Natečaj Botečaj? Ne, bitičaj? 29.03. 14:54
  • Pomlad: Sonček je :-) 09.03. 15:42
Zgodovina