Prijava

eMCe plac

18. Festival mladih kultur Kunigunda - 6. dan

sreda, 26. avgust 2015 ob 21:00

Safe_image

New age metal band Inmate, ki bo predstavil drugi album Tree Of Life, zaznamujejo grobe kitare, udarna ritem sekcija ter močan in karizmatičen vokal novega vokalista Davida Valha. Na koncertni oder se po šestih letih vračajo orači slovenske metalcore ledine Curse Of Instict s prepoznavnim in svojevrstnim melosom, ki ga spremlja nebrzdana energija. Mlad velenjski bend Kohln igra old school black metal.

Inmate je neustavljiva rušilna moč motorja iz Velenja, poznana praktično vsakemu, ki se v Velenju upa imenovati za metalca, ki se ne boji premikati meja. Grobe kitare, udarna ritem sekcija ter močan in karizmatičen vokal novega vokalista Davida Valha, zaznamujejo new age metal band, ki je leta 2012 izdal studijski prvenec Free At Last. Bendovo razvijanje lastne, unikatne glasbene identitete, ustvarjalnost in trdo delo so že opazili tuji organizatorji in promotorji. Tako je skupina že nastopila z nekaterimi svetovno znanimi imeni, kot so Dark Tranquillity, Sonic Syndicate, Hatebreed, Neaera in številnimi drugimi. H Kunigundi pa se domačini vračajo v stilu – 26. avgusta bodo pred domačim občinstvom namreč predstavili svoj že težko pričakovani drugi studijski album – Tree of Life. Band je v nedavni preteklosti posnel tudi novi spot za single Tomorrow never comes s prihajajočega albuma.
Spletna stran: http://www.inmate-band.com
Facebook: http://www.facebook.com/inmateband

Curse of Instinct se vračajo tja, kjer so se pred šestimi leti poslovili od koncertnih odrov ter hkrati konec prejšnjega tisočletja pričeli orati slovensko metalcore ledino. Za seboj imajo štiri albume ter več kot 250 nastopov po dobršnem delu Evrope, kjer so si oder delili z velikani svetovne metalcore in hardcore scene. Kdor jih je kdaj videl igrati v živo, še pomni, da njihov prepoznaven in svojevrsten melos na odru spremlja nebrzdana energija. In prav temu bomo lahko ponovno priča, saj so člani, ki so sicer aktivni še v drugih skupinah (Happy Ol’ McWeasel, Until Death,…), zagnali kolesje stare mašinerije.
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Curse-of-Instinct/129974595651
Metal Archives: http://www.metal-archives.com/bands/Curse_of_Instinct/119113

Kholn so nova velenjska black metal skupina, nastala leta 2013, ko se je iz zametkov one man banda s pridružitvijo Grega na bobnih, Izija na kitari in Korelca na vokalih band počasi iz globin prikopal na dan. Skupina trenutno dela na avtorskem materialu za albumski prvenec, ki naj bi izšel v letošnjem letu. Na bandovo ustvarjanje in stil njihove glasbe ima močan vpliv norveška black metal scena, še posebej skupine Satyricon, Darkthrone, Mayhem, Gorgoroth, Burzum idr.
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Kholn/1406066399685150

Vstopnine ni!
← Nazaj
Mc Ssk

Odpiralni čas:

  • Vsak dan:
    13.00 — 24.00
  • Pet: 13.00 — 02.00
  • Sob: 13.00 — 02.00

Kričač:

  • Pomlad: Sonček je :-) 09.03. 15:42
  • Stevo: Škis runda. 01.03. 12:59
  • Miloš: Vsi na kidanje! 12.02. 10:56
  • eMCe plac: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 27.01. 22:09
  • Medenjak: Tagada... 09.12. 22:17
Zgodovina