Prijava

eMCe plac

Sound Arson 6.1: Straight Mickey And The Boyz (SRB) in Nikki Louder

petek, 19. februar 2016 ob 21:00

Straight_mickey_koncert_slajd_rd-01

Beograjski Rock`n`roll in Kamniški noise rock!

Dinamični beograjski rock’n’roll trio Straight Mickey And The Boyz, ki predstavlja vznemirljivi sodobni rockovski zvok Beograda, bo v Velenju predstavil svoj istoimenski prvenec, ki je bil uvrščen na številne lestvice najboljših albumov v regiji v letu 2015. Straight Mickey And The Boyz so sodobni predstavniki beograjske rockovske smetane, linije, ki povezuje skupine Ekatarina Velika, Disciplina Kičme, VIS Idoli, Partibrejkers, Šarlo Akrobata, in gre preko Darkwood Dub vse do Repetitor. Stili in zvrsti, kot so grunge, hard rock, garažni rock, punk, hard core, avant jazz, funk in pop so se v vročem loncu, ki ga strastno mešajo Straight Mickey And The Boyz, stalili v samosvoj slog, ki je hkrati fuzija in koncentrat nekaterih najboljših trenutkov rocka ter rock in rolla zadnjih štirideset let in ima opojen vonj po dobrem duhu Beograda, ki prekipeva od pozitivne energije. Njihovo nalezljiva strast pride do poslušalca njihove glasbe in obiskovalca koncerta v isti obliki, zato ker so trije člani – Miki, Danilo in Boško, tako karizmatične glasbene osebnosti. Kitara, boben, bas in tri vokali – predstava, ki jo je treba doživeti.
Live – Ljubljana: http://bitly.com/SMATB-LiveLjubljana
Crv: https://www.youtube.com/watch?v=cr2fLfK1FRg
Ne: https://www.youtube.com/watch?v=OmV_UMmrOcs
Lakši: https://www.youtube.com/watch?v=0hXTnX92_Rk

Nikki Louder je kaotični noise rock trio iz okolice Kamnika, ki ima za sabo preko 150 koncertov širom bivše Jugoslavije, kot tudi več turnej po srednji Evropi in Veliki Britaniji. Nikki Louder si po svojih štirih dolgometražnih ploščah za svoje intenzivno, kaotično in hrupno muziciranje upravičeno zaslužijo naziv prvaki slovenskega hrupnega rocka.
Skupino oblikuje udarnost in brezkompromisnost – poslušalca rešetajo s hitrimi in surovimi rafali energije, ki surfa na razbijaškem bobnanju in kitarskem hrupu, ter ki v melodičnih preobratih le za trenutek zastane, zgolj kot kratek predah pred ponovnim skokom v novo zvočnike parajočo nevihto. Raztrgani vokali, ki se nenehno sprehajajo po tanki meji artikilacije in kričanja, še dodatno začinijo in čudovito povežejo celotno sliko. Nikki Louder ponujajo kaotično hardcore/math-core/noise izkušnjo, ki pa kljub združevanju številnih raznovrstnih vplivov zveni kompaktno in zaokroženo. In to je odlika velikih bendov. Impresivno.
http://nikkilouder.tumblr.com/
http://nikkilouder.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pages/Nikki-Louder/61342577710
http://www.youtube.com/watch?v=R5UKlkdWuTE

Vstopnina 5 €, z rezervacijo na www.emceplac.si 3 €.

Rezervacija
Vstopnina: 5,00 €
Z rezervacijo: 3,00 €
← Nazaj
Mc Ssk

Odpiralni čas:

  • Vsak dan:
    13.00 — 24.00
  • Pet: 13.00 — 02.00
  • Sob: 13.00 — 02.00

Kričač:

  • Miloš: Vsi na kidanje! 12.02. 10:56
  • eMCe plac: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 27.01. 22:09
  • Medenjak: Tagada... 09.12. 22:17
  • shanaya: zapis potovanja raziskovanja opojnih substanc - oddano! 3 min pred rokom - aah. 08.12. 00:26
  • Lala: A to še dela?:) 05.12. 16:56
Zgodovina